En   Ro
 
 
Bun venit la Cozmaciuc, Puiu & Oprea!
Dincolo de o capacitate fizica enorma, firma noastra este o asociere de capacitati remarcabile, intelecte patrunzatoare, integritate indiscutabila si o dorinta remarcabila de a ne intelege si satisface clientii.

Forta noastra vine dintr-un simt al afacerilor bine cultivat si ascutit.
Daca vine vorba despre servicii juridice eficiente pentru clientii nostri din domeniul financiar si real estate, atunci Cozmaciuc, Puiu & Oprea este o echipa de avocati castigatoare. Ne mandrim cu cunostintele, priceperea si experienta remarcabile dar si cu valorile pe care le impartim. Acestea ne ofera ceea ce avem nevoie pentru a ne indeplini obligatiile fata de clientii nostri, oamenii nostri, si noi insine.
CPO - Ce reprezentam
Suntem orientati asupra clientilor si afacerilor lor si ii sprijinim pentru maximizarea oportunitatilor de afaceri. Principiile dupa care ne guvernam sunt: furnizarea ireprosabila a serviciilor, directia clara, crearea valorii si depasirea asteptarilor clientilor.

Gandirea Strategica si pe Termen Lung - Reactie rapida, orientata pe rezultate.

Pentru afacerea fiecarui client este furnizata consultanta specifica, potrivit nevoilor concrete ale clientului, de catre avocati specializati in drept financiar, al proprietatii imobiliare sau corporativ, acest lucru permitandu-ne sa oferim cel mai inalt nivel al serviciilor si de reprezentare juridica.