En   Ro
 
 
Our Team
Cezar Cozmaciuc picture
Mihail Puiu picture
Mihail-Etienne Oprea picture

Cezar Cozmaciuc

este partener si co-fondator al Cozmaciuc, Puiu & Asociatii. El si-a dezvoltat cunostintele in dreptul bancar si financiar al sistemului bancar romanesc, prin furnizarea de consultanta in legatura cu activitatile specifice finantarilor corporative si coordonarea negocierilor contractuale. Cu abilitati remarcabile pentru negociere, experienta sa include credite pentru investitii, factoring, forfetari, credite sindicalizate, si documentatiile de garantie.


Mihail Puiu

este partener si co-fondator al Cozmaciuc, Puiu & Asociatii. Are o experienta vasta de mai mult de 8 ani in functia de consultant intern pentru importante companii multinationale, medii si mari, actionand in domeniul asigurarilor si in domeniul bancar. Experienta sa include drept comercial, civil si corporativ, in particular, finantarile de proiecte, imprumuturile sindicalizate, finantarile de proprietati imobiliare si finantarile corporative.


Mihail-Etienne Oprea

a devenit partener al firmei in anul 2007, societatea fiind redenumita Cozmaciuc, Puiu & Oprea. Cu o practica de 10 ani in drept comercial si corporativ, are o experienta impresionanta in pozitia de consultant al unor banci importante din Romania, negociind in tot acest rastimp contracte de finantare si dezvoltand produse bancare ori colaborand cu entitati guvernamentale si societati de avocatura.