En   Ro
 
 
Terms of Use - CPO
POLITCA LEGALA DE PROTEJARE A INTIMITATII

Limitarea responsabilitatii

Angajarea unui avocat este o decizie importanta care nu trebuie sa fie bazata pe publicitate. Inainte de a va decide, cereti-ne sa va transmitem informatii scrise gratuite despre calificarea si experienta noastra.

Relatia avocat client

Materialele postate pe acest web site au rol informativ. Aceste materiale nu sunt menite a fi, nici nu ar trebui interpretate ca fiind, servicii de consultanta. Cititorul nu trebuie sa considere aceste informatii ca fiind o invitatie la o relatie avocat client, nu trebuie sa se bizuie pe informatiile prezentate aici pentru niciun scop, si intotdeauna trebuie sa ceara consultanta in jurisdictia adecvata. Transmiterea si primirea informatiilor din acest site si/sau comunicarea cu Cozmaciuc, Puiu & Oprea (“CPO”) prin e-mail nu este menita sa solicite sau sa creeze, si nu creeaza, o relatie avocat-client intre CPO si orice persoana sau entitate.

Transmiterea Informatiilor

Posta electronica sau alte comunicari realizate prin intermediul acestui site sau prin alte modalitati catre CPO sau oricare dintre avocatii sai in legatura cu o problema in care nu avem calitatea de reprezentanti legali va putea duce la tratarea acesteia ca neprivilegiata si fara a se institui o obligatie de pastrare a confidentialitatii. In cazul in care alegeti sa ne contactati prin intermediul acestui web site, va aducem la cunostinta ca orice informatie transmisa electronic ar putea sa nu fie sigura.

Garantie legala

Continutul acestui web site cuprinde informatii generale si exista posibilitatea sa nu reflecte progresele juridice curente. Un astfel de continut este destinat doar furnizarii de informatii generale in legatura cu elementele tratate in momentul de fata. Acesta nu este menit sa cuprinda elementele recente din legislatie, sa trateze complet un subiect atins, sau sa ofere consultanta juridica. Dat fiind faptul ca legislatia se schimba constant si ca aceasta se va modifica in functie de fapte si circumstante diferite, afirmatiile referitoare la forma actuala a unei dispozitii legale sau a unui aspect de ordin juridic postate pe acest web site ar putea sa nu fie actualizate sau aplicabile situatiei dumneavoastra particulare. Nu ar trebui sa porniti nicio actiune pe baza informatiilor postate pe acest web site.

Competenta

Cu toate ca acest Web site poate fi vizualizat din orice tara, avocatii profeseaza in primul rand in Romania. Avocatii societatii noastre numiti in web site ar putea sa fie autorizati sa profeseze decat in jurisdictiile in care CPO detine sedii (birouri).

Legaturi

Acest web site poate contine ocazional legaturi catre alte pagini web; Cu toate acestea, includerea unor astfel de legaturi nu constituie referiri sau aprobari ale acestor entitati. Legaturi catre organizatii si agentii guvernamentale sunt furnizate pentru a avantaja cititorii nostri. CPO nu aproba si nu este responsabila pentru continutul apartinand unor terte persoane care poate fi accesat de pe web site-ul sau si nu recomanda sau aproba folosirea serviciilor unor terte persoane. Legaturile sunt accesate pe riscul utilizatorului, si autorii acestui web site nu fac declaratii sau nu dau garantii in legatura cu continutul acestor legaturi.

Raspundere

Nu ne asumam responsabilitatea pentru consecintele infectarii cu virusi informatici si alte asemenea ca rezultat al accesarii acestui web site.
In nicio imprejurare, incluzand, dar fara a se limita la, neglijenta, indiferent de gravitatea acesteia, nu vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale rezultate in urma utilizarii, sau a incapacitatii de a utiliza, materialele postate pe acest web site, chiar daca am fost informati de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

Despagubire

Sunteti de acord sa despagubiti, protejati si sa exonerati de raspundere CPO si membrii, administratorii, functionarii, angajatii, agentii si mandatarii sai, de si impotriva oricaror si tuturor pierderilor, costurilor, cheltuielilor (incluzand comisioane si cheltuieli rezonabile pentru avocati), pretentiilor, daunelor si obligatiilor referitoare la sau asociate cu utilizarea web site-ului apartinand CPO si oricarei incalcari de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

Competenta juridica

Prin accesarea acestui web site, sunteti de acord cu CPO ca orice dispute sau probleme ivite in urma sau in legatura cu vizualizarea sau utilizarea acestui web site de catre dumneavoastra vor fi guvernate de legislatia din Romania fara a se face referire la conflictul de legi.

Schimbari

CPO poate schimba aceste politici oricand fara notificare scrisa catre utilizatori. Schimbarile vor fi active in urma postarii acestora pe web site.

Legaturi Web (Hypertext)

Web siteul poate furniza legaturi utile pentru clientii nostri si pentru alti vizitatori spre a fi de ajutor in accesarea informatiilor. Cu toate acestea, nu avem niciun control asupra continutului informatiilor apartinand altor web site-uri – nu va putem asigura ca informatiile obtinute in urma legaturilor accesate din web siteul nostru sunt corecte sau sigure.

Date cu caracter personal

Web site-ul nu colecteaza nicio informatie personala de identificare despre dumneavoastra, altele decat informatiile pe care dumneavoastra alegeti in mod afirmativ sa ni le furnizati prin email sau prin una dintre formele noastre de comunicare. Web site-ul colecteaza automat toate informatiile despre utilizarea site-ului nostru, cum ar fi, ce pagini sunt cel mai frecvent vizitate, cati vizitatori receptam zilnic, si cat timp acorda vizitatorii pentru fiecare pagina.